D

My #24-Run-for-Rights

Daniel Osorno Van Wissen

Raised

2,471
102% reached of my target amount €2,400

My #24-Run-for-Rights - inzamelactie: 24 jaar, 24 Km en €24 (Hundred) for Rights.

Volgende week bevind ik mij 24 jaar op deze wereld. Ik voel me fit, ik ben gezond en ik studeer. Ik leef in een land waar mensenrechten worden gewaarborgd. Maar, niet iedereen kan zo’n leven leiden. Omdat mensenrechten nog altijd worden geschonden, wil ik mij inzetten om de rechten van de mensen te beschermen. Ik wil bewustwording creëren en geld inzamelen voor Amnesty International, die zich verzet tegen onnodige en onevenredige inbreuken op mensenrechten. 

Om mijn doel te bereiken, houd ik op zaterdag 22 mei ‘My #24-Run-for-Rights’, waarbij ik 24 km hardloop. Hierbij zal ik mijn sportprestatie bijhouden via de app Strava. Deze sportprestatie ga ik gebruiken om het ijverige bedrag van €2400 in te zamelen! 

De inzamelactie vindt plaats van vrijdag 14 mei t/m vrijdag 21 mei. Uiteraard zet ik uiteindelijk de resultaten als bewijs online.

Ik heb hierbij jouw hulp nodig!
Wanneer ongeveer 240 mensen op de volgende link klikken en €10 doneren, kan ik mijn verjaardagswens vervullen én kunnen jij en ik samen een steentje bijdragen aan een betere wereld: https://actie.amnesty.nl/actie/my24-run-for-rights