Desiree POEZENKIND

The Sound Of Freedom

Ik vind het belangrijk om aandacht te blijven vragen voor de universele rechten van de mens. Corona maatregelen over de hele wereld hebben de vrijheden van van bijna de gehele wereld populatie disproportioneel beperkt en blijven deze beperken. Er is door dezelfde maatregelen een domino effect ontstaan, buiten het zicht van onze "Westerse Wereld" om, waardoor het met mensenrechten in ontwikkelingslanden nu nog slechter is gesteld als voorheen. 

Daarom organiseer ik soms een feestelijke bijeenkomst onder de naam The Sound Of Freedom. We vieren hier met oude en nieuwe bekenden de vrijheid en staan even stil bij hoe belangrijk die vrijheid is. Tijdens de bijeenkomst draaien DJ's en wordt er gedanst. Leuke muziek en lichtjes en de deelnemers maken de sfeer compleet.

Ondertussen wordt iedereen opgeroepen om via deze pagina een donatie te doen. Alle online donaties komen rechtstreeks voor de volle 100% ten goede aan Amnesty International. Cash-donaties ter plekke worden doorgestort of eventueel gebruikt om kosten te vergoeden. 

Uitgangspunt is altijd respect voor omgeving en natuur, dus LEAVE NO TRACE en veroorzaak geen overlast. 

LOVE is ALL

10
13/08/2022
11:32

jh

View all